JoomlaWatch Stats 1.2.8_04-dev by Matej Koval

Visitors

Last Week: 110
This Month: 443
Total: 5100



 

ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - SZ6IOA
ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ε.Ρ.Ι

Καλωσήλθατε στον ιστότοπο της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Ιωαννίνων (Ε.Ρ.Ι) - SZ6IOA

 

Η Ε.Ρ.Ι αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό σύλλογο ανθρώπων οι οποίοι ως κοινό τους έχουν το ενδιαφέρον για τις ασύρματες επικοινωνίες, τη διάδοση του Ραδιοερασιτεχνισμού, τον πειραματισμό και πρόοδο των τεχνικών των ραδιοεπικοινωνιών και γενικότερα την ενίσχυση και προαγωγή της υπηρεσίας Ραδιοερασιτέχνη. Μέσα από ένα σύνολο δραστηριοτήτων, εθελοντικής προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο μέσω παροχής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας, η Ε.Ρ.Ι αποτελεί πρωτοποριακή ομάδα ανθρώπινου δυναμικού έτοιμη να παρέχει τηλεπικοινωνιακή κάλυψη σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών. Πέρα από αυτό, η αγάπη και το μεράκι για τις ασυρματικές συσκευές προσδίδει ένα ιδιαίτερο χρώμα στον ελεύθερο χρόνο των μελών της. Έτσι, η Ε.Ρ.Ι, στηρίζοντας τις αρχές και ιδέες του Ραδιοερασιτεχνισμού αποτελεί σημαντικό παράγοντα παροχής εκπαιδευτικών γνώσεων σε θέματα ραδιοεπικοινωνιών, με στόχο την προσέλκυση ακόμη περισσότερων ανθρώπων στις τόσο ενδιαφέρουσες πλευρές των ασυρμάτων τηλεπικοινωνιών. Το διακριτικό του συλλόγου είναι SZ6IOA.

Σκοπός της ένωσης καθορίζεται να είναι η αφιλοκερδής παροχή εκπαίδευσης σε όλα τα μέλη της, προς τους υποψήφιους ραδιοερασιτέχνες ή και σε τρίτους ώστε:

 

  • να ασκούν την Ραδιοερασιτεχνκή δραστηριότητα συμφωνά με τους Ελληνικούς και διεθνείς νομούς που ρυθμίζουν το νομικό και πραγματικό πλαίσιο λειτουργίας της υπηρεσίας του σταθμού Ραδιοερασιτέχνη
  • να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και να δέχονται τεχνική και θεωρητική κατάρτιση επί θεμάτων Ραδιοεπικοινωνιών, Ραδιοηλεκτρολογίας και γενικά της επιστήμης των ηλεκτρονικών.

Επιπλέον η ένωση έχει σκοπό την προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο όλων εκείνων των υπηρεσιών που προέρχονται από τη χρήση του αγαθού των Ραδιοσυχνοτήτων και σε εκείνες τις περιπτώσεις οπού απαιτείται (π.χ. θεομηνίες, έκτακτες καταστάσεις, σεισμοί).

Το e-mail της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Ιωαννίνων είναι: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Στην ενότητα επικοινωνία μπορεί να βρεί κανείς περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους επικοινωνίας με την Ε.Ρ.Ι.

 


Αρχείο "katastatiko-eri.pdf" 317 ΚΒ

 

Login Ο.Ε.Α.



DX propagation

VHF Aurora : Status
144 MHz Es in EU : Status
Today's MUF & Es : Status

Callsign finder

QRZ callsign lookup:  

Provided by qrz.com

OEA twitter

Google+

 
 
Copyright © 2024 . Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Design by webpoint.gr